JEF makerscompetitie

De awards in de JEF makerscompetitie wordt uitgereikt door een speciaal samengestelde jury van filmmakers en door het publiek. De prijzen worden uitgereikt tijdens de JEF makersdag.

Beste JEF makersfilms

  • Een JEF award ontworpen door Ronny & Johny voor de drie beste films.

De JEF makersjury

Britt Valkenborghs (BE)

Britt Valkenborghs is schrijver en videomaker met een bijzondere focus op film. Ze studeerde theater- en filmwetenschappen en ging aan het werk als online host en maker voor Cinema Canvas en Medialaan. Ze maakte filmpjes en presenteerde diverse muziek- en filmfestivals. Momenteel hoor je haar regelmatig als voice-over stem én lees je haar teksten maandelijks in Elle Magazine. Ze voelt zich het imaginaire liefdeskind van Greta Gerwig en Wes Anderson.

Jasmine Elsen (BE)

Jasmine Elsen studeerde af aan het RITCS met de korte animatiefilms 'Kastaars' (2016) en 'Half bábka' (2014). beide kortfilms werden vertoond op tal van filmfestivals over de hele wereld en kregen verschillende prijzen. Na haar studies heeft Jasmine als animator in diverse studio's gewerkt en heeft ze momenteel net een nieuwe korte animatiefilm, 'Carrousel', afgewerkt, samen met het productiehuis Animal Tank.

Marie De Hert (BE)

Regisseur Marie De Hert is te gast bij Ket & doc: deel 1 & 2: Fien, Jip en Fien.