JEF festival 2021

De 33ste editie van het JEF festival zit er alweer op. Het festival verliep net iets anders dan de vorige jaren, maar was minstens even leuk! De volgende editie van het JEF festival gaat door in de krokusvakantie 2022. Zet het alvast in je agenda!

Dit was JEF festival 2021

De 33ste editie van het JEF festival zit er alweer op. Met zo'n 10.000 bezoekers, 55 festivalfilms, 24 masterclasses & events en heel wat winnaars was ook dit festival weer een topeditie! 

Nog even nagenieten van het festival? Bekijk dan zeker de aftermovie!Prijsuitreiking

Tijdens het JEF festival werden er heel wat awards en prijzen uitgereikt in verschillende competities. Dit jaar kaapten verschillende vrouwelijke regisseurs de prijzen weg tijdens de prijsuitreiking.


ONTDEK ALLE WINNENDE FILMS
Bouw-je-eigen-festival-box!

Speel en experimenteer thuis en box je eigen festival in elkaar. Bestel deze leuke box boordevol festivalplezier en ga thuis aan de slag met de hele familie. Én met de hulp van festivalmeter Gloria!KOOP FESTIVAL-BOX

Call for entry JEF festival 2022

Binnenkort meer info.

Vrijwilligersoproep

Ben je gepassioneerd door film en heb je veel zin om een handje toe te steken? 

JEF is steeds op zoek naar gemotiveerde jongeren vanaf 16 jaar die willen experimenteren met film en alles wat daarbij komt kijken, samen met leeftijdsgenoten met dezelfde interesses. 

SCHRIJF JE IN