JEF festival 2020

Deze krokusvakantie kan je in Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk, Leuven en Roeselare terecht op hét festival voor jeugdfilm en audiovisueel experiment.

Kom naar ons gratis Locke & Key-event!

De nieuwe Netflix-serie Locke & Key op het grote scherm? Kom naar ons gratis (!) evenement op 28/2 in het Zuiderpershuis in Antwerpen. Je ziet er de eerste aflevering, en er zijn ook goodies!

Reserveer je gratis tickets
JEF festival ❤️ Film Fest Gent


Kinderen en volwassenen genieten samen enorm van onze jeugdfilms. Maar ook het omgekeerde is waar: sommige “grotenmensenfilms” zijn de ideale familieuitstap. Onze vrienden van Film Fest Gent tippen 3 films uit hun archief: Les misérables, Shoplifters en King of the Belgians.

Marona als openingsfilm


De prachtige animatiefilm Marona (geïnspireerd op het universum van de Belgische illustrator Brecht Evens) opent het festival. Ontdek de film in aanwezigheid van festivalmeters Hilde De Baerdemaeker en Pommelien Thijs en Marona-regisseur Anca Damien op 15 februari. 

Koop snel je tickets

Vrijwilligersoproep

Ben je gepassioneerd door film en heb je veel zin om een handje toe te steken? 
JEF is steeds op zoek naar gemotiveerde jongeren vanaf 16 jaar die willen experimenteren met film en alles wat daarbij komt kijken, samen met leeftijdsgenoten met dezelfde interesses. 

Schrijf je in!

#jeugdfilm