JEF festival 2021

Vanaf 6 februari t.e.m. 28 februari ontdek je de beste jeugdfilms en games op het gloednieuwe online festivalplatform en dat voor een maand lang! De masterclasses en het openlucht medialab gaan wel nog door op sommige locaties!

Kijk online
JEF festival een maand lang!

De filmvertoningen gaan dit jaar niet op locatie door, maar online! Vanaf 6 februari t.e.m. 28 februari ontdek je de beste jeugdfilms en games. Bereid je voor op een goed gevuld programma van meer dan 45 films. Koop nu reeds je online filmtickets! Je huurt voor 48u een film aan €7. 

Op sommige locaties kan je nog steeds rekenen op een echte festivalbeleving, want je kan er nog terecht voor het openlucht medialab en/of masterclasses.

BEKIJK PROGRAMMA
Steun je cinema

De vertoningen op onze festivallocaties zijn dit jaar jammergenoeg afgelast. Omdat we onze vertrouwde festivallocaties dit jaar zullen missen, zetten we een symbolische solidariteitsactie op poten. Zo kan je na aankoop van een online ticket €1 schenken aan een festivallocatie naar keuze. Op deze manier steun je jouw cinema in de buurt! Deze actie is geldig van 6 t.e.m 28 februari. 

KOOP TICKETS
Bouw-je-eigen-festival-box!

Coronaproof betekent niet minder leuk. Integendeel! Speel en experimenteer thuis en box je eigen festival in elkaar. Bestel deze leuke box boordevol festivalplezier en ga thuis aan de slag met de hele familie.


KOOP FESTIVAL-BOX

Call for entry JEF festival 2022

Binnenkort meer info.

Vrijwilligersoproep

Ben je gepassioneerd door film en heb je veel zin om een handje toe te steken? 

JEF is steeds op zoek naar gemotiveerde jongeren vanaf 16 jaar die willen experimenteren met film en alles wat daarbij komt kijken, samen met leeftijdsgenoten met dezelfde interesses. 

SCHRIJF JE IN