Bijzondere verhalen

hi bijzondere verhalen still 1
Koop tickets
Prijs
kinderen <18 jaar: gratis, >18 jaar: €10
Wanneer
16/02 17:00
Waar
In MAS, Antwerpen
Een verzameling vindingrijke kortfilms vol uitzonderlijke gebeurtenissen en merkwaardige figuren. De personages zijn dan wel uniek, hun gevoelens zijn herkenbaar.
Anders zijn, dat voelt voor iedereen verschillend. Of je nu overweldigd op de schoolbus zit, van de springplank probeert te duiken of als krom twijgje aansluiting zoekt bij de rechte planken.

Jouw ticket geeft je toegang tot de film en de tentoonstelling Iemand thuis? in het MAS.

Deze film bestaat uit

Hi Narjes Mohammadi, Hajar Mehrani, Nederland, 00:06, 2022
Een meisje met ADD vindt de busrit naar school zenuwslopend. Ze neemt een papieren versie van haar mama mee om zich veilig te voelen in de drukte.
Angst Nika Zinoveva, Zwitserland, 00:03, 2022
Een koddig mannetje beleeft de grote angsten van kinderen, zoals de paniek bij een toiletdeur die niet opent o f de gapende afgrond onder de springplank.
Buzz Andrew Brand, Bryn Chainey, Verenigd Koninkrijk, 00:10, 2023
Op een prairie, lichtjaren van huis, heeft een chagrijnige ruimteboerin problemen met haar robotbij Buzz die er steeds vandoor gaat.
Twijgje Liese Minjauw, België, 00:12, 2023
Een krom twijgje wil bij de rechte planken horen, maar wordt steeds verstoten. In een wanhopige laatste poging ondergaat het een complete transformatie.
Laika & Nemo Jan Gadermann, Duitsland, 00:15, 2022
Nemo ziet er anders uit. Niemand anders draagt een duikpak en zo'n grote helm. Maar dan ontmoet hij Laika, een astronaut.
Soep Christa Moesker, Nederland, 00:10, 2023
Een schipbreukeling zit vast op een kleine zandbank. Op een dag probeert hij in een plastic kuip aan het eiland te ontsnappen.