JEF festival 2020

This spring break, you can visit the festival for youth film and audiovisual experiment in Antwerp, Bruges, Ghent, Kortrijk, Leuven and Roeselare.

Met je klas naar JEF festival 2021

Twee weken vol filmplezier, vlak voor de krokusvakantie!  We organiseren schoolvoorstellingen met films uit het festivalprogramma. Bij elke film ontvang je trouwens een interactieve lesmap voor een boeiende bespreking in de klas. In Antwerpen kan je met je klas ook het medialab bezoeken: een interactieve audiovisuele speeltuin om te experimenteren met nieuwe media!

LEES MEER
Topeditie in 2020 met 20.000 bezoekers

Met de prijsuitreiking werd de 32ste editie van het JEF festival afgesloten, met een nieuw bezoekersrecord. De grote winnaars waren de Belgische co-productie Marona, de Nederlandse film De club van lelijke kinderen en het Belgische Bertha en de wolfram van Tijs Torfs. Presentator Dempsey Hendrickx had de eer om de winnaars bekend te maken.

LEES MEER
Aftermovie JEF festival 2020

Call for entry JEF festival 2021

Stuur ons nu je film of installatie voor het JEF festival 2021, dat plaatsvindt van 6 februari tot 21 februari 2021.

Vrijwilligersoproep

Ben je gepassioneerd door film en heb je veel zin om een handje toe te steken? 

JEF is steeds op zoek naar gemotiveerde jongeren vanaf 16 jaar die willen experimenteren met film en alles wat daarbij komt kijken, samen met leeftijdsgenoten met dezelfde interesses. 

SCHRIJF JE IN

#jeugdfilm